Nama želite karkoli sporočiti, imate željo, nasvet ali vprašanje? Prosim, pišite nama prek spodnjega obrazca, ali najine FB strani. Z veseljem odgovoriva.

Vabljeni tudi k nama na redne tečaje v Ljubljani, na katerih strukturirano napredujemo od prvih korakov, če pa bi radi zares zasijali, ga ni čez individualno delo.

Za popestritev vašega plesnega večera lahko pripraviva priložnostne oziroma tako imenovane drop-in delavnice, demonstracijski nastop in podobno. Gotovo lahko skupaj pripravimo nekaj posebnega ...

Oglasite se nama prek spodnjega obrazca ali FB strani in povejte, kaj imate v mislih.

Hvala!

To spletno mesto uporablja piškotke za merjenje obiskov in boljše delovanje (podrobnejše pojasnilo). Ali se strinjate, da v vaš računalnik shranimo piškotke za ta namen?

DA (skrij to obvestilo)

To spletno mesto uporablja piškotke za merjenje obiskov in boljše delovanje. Ali se strinjate, da v vaš računalnik shranimo piškotke za ta namen?

DA (skrij to obvestilo)

Kaj so piškotki?

Izsek razlage Informacijskega pooblaščenca v Republiki Sloveniji: »Piškotek je majhna datoteka, običajno vsebuje zaporedje črk in številk, ki se naloži na uporabnikov računalnik, ko ta obišče določeno spletno stran. Ob vsakem ponovnem obisku bo spletna stran pridobila podatek o naloženem piškotku in uporabnika prepoznala. Piškotki so pomembni za delovanje spletnih strani, za to, da je uporabnikova izkušnja boljša. Z njihovo pomočjo je mogoče analizirati promet na spletni strani, prav tako pa omogočajo napredne oglaševalske tehnike. ...« Nadaljevanje na sledeči povezavi: odprite datoteko PDF

Na tem spletnem mestu uporabljamo naslednje piškotke:

  • Google Analytics - trajen piškotek za merjenje in statistiko obiskov.
  • Youtube - piškotki, ki se namestijo ob predvajanju videa.
Preklic vašega soglasja za uporabo piškotkov
Zapri